Lobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin

Lobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin

Kompakt, trådløs og lett, Lint Shaver Lint Remover Fabric Shaver er ideell å oppbevare hjemme eller å ta med på reise. Den kraftige motoren og 3 kniver i rustfritt stål gir rask og enkel fjerning av fuzz og lo. Ideell for gensere, ull, flanelljakker, tepper og alle strikkede stoffer osv. for en umiddelbar foryngelse av plaggene dine. Hvis du er interessert i våre tjenester for lobarbermaskin, lofjerner, kan du kontakte oss nå, vi vil svare deg på tid!

Produkt detalj

Kjøp Chichonor®Lint Shaver Lint Remover Fabric Shaver som er av høy kvalitet direkte til lav pris. CHICHONOR's Lint Shaver Lint Remover Stoffbarbermaskin holder klærne dine nye og rene! Den barberer av lopiller uten å skade genseren din. det kan enkelt barbere klærne. Den kraftige motoren og 3 kniver i rustfritt stål gir rask og enkel fjerning av fuzz og lo. Ideell for gensere, ull, flanelljakker, tepper og alle strikkede stoffer etc. for en umiddelbar foryngelse av plaggene dine. Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. er en ledende produsent, leverandør og eksportør av stoffbarbermaskin for lint shaver. Holder seg til jakten på perfekt kvalitet på produktene, slik at vår Lint Shaver Lint Remover Fabric Shaver har blitt fornøyd av mange kunder. Ekstremt design, kvalitetsråvarer, høy ytelse og konkurransedyktig pris er det enhver kunde ønsker, og det er også det vi kan tilby deg. Selvfølgelig er også vår perfekte ettersalgsservice viktig.

China Chihonor®Lobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin, produsenter og leverandørfabrikk kalt chichonor med høy kvalitet
Produkt Introduksjonen avLobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin

Dette apparatet er ikke beregnet for bruk av pårørende og barn. All bruk av pårørende bør overvåkes av en ansvarlig, dyktig voksen.

Denne fuzzbarbermaskinen for tøyfjerner for batterier var av høy kvalitet med CE ROHS og tilbyr 1 års garanti. Den ble laget med ABS, som dekker det meste Europa og Amerika-markedet. Vi forventer å bli din langsiktige partner i Kina.

Produkt Parameter (spesifikasjon) avLobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin


Størrelse: (L)7,4X (B)5,2 X (H)10cm
Vekt: 88g
Materiale: ABS
Farge: blå, grønn, rosa
Tilgjengelig pakke: Fargeboks eller Clamshell
Strømkilde: batteridrevet (2 x AA-batterier er ikke inkludert)Produktfunksjon og anvendelse avLobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin

Trådløst, enkelt å bære

batteri lofjerner klær fuzz barbermaskin

Uten ledningen er stoffbarbermaskinen vår beste bærbare stoffbarbermaskin. Den lette designen gjør brukerne enkle å bruke for alle typer omstendigheter. Med ergonomisk design kan brukere holde barbermaskinen komfortabelt og fungere regelmessig.


Produktdetaljer forLobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin


Beskyttelsesdeksel og forskjellige størrelser på honeycomb-hull

Spesiell design av to forskjellige størrelser for hull og fjern forskjellige størrelser av lo.

Fjern enkelt lo, lo, fuzzballer og bobler fra favorittplaggene og -stoffene dine
Egnet for gensere, jerseys, tepper, laken, møbeltrekk og mye mer, men ikke for å fjerne kjæledyrhår
Skarpe og slitesterke kniver som varer i årevis og som enkelt kan byttes ut med 2 medfølgende ekstra kniver

Lett fjernbart avfall bin

Avfallsbeholderen kan enkelt fjernes og er stor nok til å samle oppstyret av kontinuerlig


barbering. Lofjerneren kommer med en rensebørste. Brukeren kan bruke børsten til å rengjøre rundt bladene og avfallet bin.One-stop-tjeneste og tilpassede produkter

Bare gi oss med dine spesifikasjoner og emballasjebehov, og vår design/teknikk teamet kan tilby omfattende tjenester for å løse alle typer problemer.

Egenskaper

·        BRUKERVENNLIG: Trådløs, lett vekt med ergonomisk design til passe hånden din pent.

·        BYGGET FOR Å VARE: Med kraftig motor og kniver i rustfritt stål, forynger umiddelbart klærne dine.

·        ENKEL DESIGN: Designet med én enkel PÅ/AV-bryter for drift og lett å fjerne avfallsbeholder.

·        TIL HVERDAGSBRUK: Perfekt for å rydde opp lo på klærne, sengetøy og alle typer stoffmøbler.FAQ


Spørsmål:trenger den batteri eller ikke?

Svar:Ja, det krever 2 AA-batterier (ikke inkludert).


Spørsmål:Enkel å rengjøre?

Svar:Ja det følger med en liten børste for å rengjøre innsiden.


Spørsmål:Hva er bredden på bladområdet?

Svar:Metallskjærehodet er to tommer i diameter.
Hot Tags: Lobarbermaskin Lofjerner Stoffbarbermaskin, Produsenter, Leverandører, Kjøp, Fabrikk, Engros, Mote, Tilpasset, Laget i Kina, Kvalitet, Avansert, Holdbar, Siste Selger

Send forespørsel

Relaterte produkter