Elektrisk popcornmaker

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. er produsenter av produsenter av elektriske popcorn i Kina. Vi ligger i industriområdet, Ningbo, Kina, som har praktisk transport til sjøs og fly, med Ningbo Seaport og Shanghai lufthavn i nærheten. Vi har kraftig teknologi, fullført styringssystem og tilstrekkelige testanlegg. Mange oppfinnelser har fått patentbevis av Patent Bureau. Våre elektriske popcornprodusenter er også i samsvar med CE-, GS- og Rosh-verifiseringer.

Elektriske popcornprodusenter trenger ingen olje, lag varm fersk popcorn på en sunn måte! Smak popcornen med din favoritt smak, som sukker, sjokolade, smør, havsalt, kokosnøttolje, ost, peanøttsmør osv. Enkel å rengjøre. Popp maiskjernene uten olje, så det er veldig enkelt å rengjøre maskinen. Delene av denne maskinen er avtakbare, du kan rengjøre den enkelt, det ikke-klebende belegget på varmekammeret kan enkelt rengjøres med en fuktig klut.
Som en av profesjonelle Elektrisk popcornmaker produsenter og Elektrisk popcornmaker leverandører i Kina, tilbyr vi grossister motedesign og holdbar Elektrisk popcornmaker i høy kvalitet. Tilpasset Elektrisk popcornmaker er tilgjengelig. Velkommen til å kjøpe Elektrisk popcornmaker laget i Kina fra fabrikken vår. Du kan være trygg på å kjøpe avanserte og sist solgte produkter fra oss. Hvis du vil vite mer, kan du kontakte oss.