Fjerner ikke lofil

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. er produsenter av batterilimfjerner i Kina. Vi ligger i industriområdet, Ningbo, Kina, som har praktisk transport til sjøs og fly, med Ningbo Seaport og Shanghai lufthavn i nærheten. Vi har kraftig teknologi, fullført styringssystem og tilstrekkelige testanlegg. Mange oppfinnelser har fått patentbevis av Patent Bureau. Våre batterilimfjernere er også i samsvar med CE-, GS- og Rosh-verifiseringer.

Batterilintfjernere (også kjent som en lofilter eller fuzzfjerner) er en håndholdt enhet som har et roterende blad under et knivnett. Det lar brukerne fjerne fuzz og piller på et stoff uten å skade stoffet. Den kan brukes på forskjellige tekstilproduserte gjenstander som sengetøy, gardin eller teppe, men brukes mest for å fjerne fuzz på klær, spesielt gensere, hettegensere eller klær laget av ull, angora eller kashmir. For å bruke tekstilbarbermaskinen er det bare brukeren å sjekke batteriet og deretter trykke på av / på-knappen.

Som en av profesjonelle Fjerner ikke lofil produsenter og Fjerner ikke lofil leverandører i Kina, tilbyr vi grossister motedesign og holdbar Fjerner ikke lofil i høy kvalitet. Tilpasset Fjerner ikke lofil er tilgjengelig. Velkommen til å kjøpe Fjerner ikke lofil laget i Kina fra fabrikken vår. Du kan være trygg på å kjøpe avanserte og sist solgte produkter fra oss. Hvis du vil vite mer, kan du kontakte oss.