Dampjern

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. er produsenter av dampstrykejern i Kina. Vi ligger i industriområdet, Ningbo, Kina, som har praktisk transport til sjøs og fly, med Ningbo Seaport og Shanghai lufthavn i nærheten. Vi har kraftig teknologi, fullført styringssystem og tilstrekkelige testanlegg. Mange oppfinnelser har fått patentbevis av Patent Bureau. Våre dampjern er også i samsvar med CE-, GS- og Rosh-verifiseringer.

Hvis du har store mengder stryking hver uke eller til og med hver dag, er en dampgenerator det perfekte verktøyet for jobben. Her er de viktigste grunnene til at du bruker et dampgenerator. Et vanlig dampstrykejern må også fylle på vanntanken gjentatte ganger gjennom strykeøkten. Med en dampgenerator kan den gjennomsnittlige tanken holde alt fra 30 til 60 gram, avhengig av hvilken modell du velger. De er designet for å bruke vann fra springen, så du slipper å legge destillert vann til handlelisten. Ta en titt på strykevannstyper hvis du er usikker.

Som en av profesjonelle Dampjern produsenter og Dampjern leverandører i Kina, tilbyr vi grossister motedesign og holdbar Dampjern i høy kvalitet. Tilpasset Dampjern er tilgjengelig. Velkommen til å kjøpe Dampjern laget i Kina fra fabrikken vår. Du kan være trygg på å kjøpe avanserte og sist solgte produkter fra oss. Hvis du vil vite mer, kan du kontakte oss.