Luftfryser

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. er produsenter av frityrkokere i Kina. Vi ligger i industriområdet, Ningbo, Kina, som har praktisk transport til sjøs og fly, med Ningbo Seaport og Shanghai lufthavn i nærheten. Vi har kraftig teknologi, fullført styringssystem og tilstrekkelige testanlegg. Mange oppfinnelser har fått patentbevis av Patent Bureau. Våre luftfrysere er også i samsvar med CE-, GS- og Rosh-verifiseringer.

Frityrkokere bruker sirkulasjon av varm luft til å lage mat som ellers ville bli nedsenket i olje. Fryerens kokekammer utstråler varme fra et varmeelement nær maten, og en vifte sirkulerer varm luft. Det er et luftinntak på toppen og et eksos på baksiden som styrer temperaturen ved å slippe ut overflødig varm luft. [Sitering nødvendig] Temperaturene kan gå opp til 230 ° C (445 ° F), avhengig av modell. Matolje brukes ikke i store mengder i en luftfryser, da den kan brenne. Steketider i frityrkokeren reduseres vanligvis med 20% sammenlignet med tradisjonelle ovner, avhengig av modell og mat. Denne luftfrityrkokeren lar deg steke, bake, grille og steke med lite eller ingen olje. Lag sprøstekt kylling, biff, pommes frites, pizza og mye mer i ett benkeapparat. En oppskriftsbok er inkludert.
Som en av profesjonelle Luftfryser produsenter og Luftfryser leverandører i Kina, tilbyr vi grossister motedesign og holdbar Luftfryser i høy kvalitet. Tilpasset Luftfryser er tilgjengelig. Velkommen til å kjøpe Luftfryser laget i Kina fra fabrikken vår. Du kan være trygg på å kjøpe avanserte og sist solgte produkter fra oss. Hvis du vil vite mer, kan du kontakte oss.