Lint Ball Shaver Battery Lint Remover

Lint Ball Shaver Battery Lint Remover

CHICHONORs Y-håndtak Lint Ball Shaver Battery Lint Remover holder klærne dine nye og rene! Det barberer bort lopiller uten å skade genseren din. Ved 90 ° roterende håndtak kan det enkelt barberes klærne. Kompakt, trådløs og lett, det er ideelt å oppbevare hjemme eller ta med under reisen. Den kraftige motoren og de tre rustfrie stålbladene muliggjør rask og enkel fjerning av fuzz og lo. Ideell for gensere, ull, flanelljakker, tepper og andre strikkede stoffer etc. for en øyeblikkelig foryngelse av klærne dine.

Produkt detalj

1.Produkt Introduksjon av Lint Ball Shaver Battery Lint Remover


Dette ELECTRIC LINT FJERNBATTERIET var den siste oppfinnelsen av høy kvalitet med CE ROHS og tilbyr 1 års garanti. Den ble laget med ABS, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi forventer å bli din langsiktige partner i Kina.2.ProductParameter (spesifikasjon) av Lint Ball Shaver Battery Lint Remover


· Størrelse: (L) 18,5 X (B) 7,5 X (H) 7 cm
· Vekt: 142 g
· Materiale: ABS
· Farge: Hvit, grå, rosa
· Tilgjengelig pakke: Fargeboks eller Clamshell
· Strømkilde: batteridrevet (2 x AA-batterier ikke inkludert)3.Produktfunksjon og anvendelse av Lint Ball Shaver Battery Lint Remover

Trådløs, lett å bære

ELEKTRISK FJERNBATTERI UTET ledningen Uten ledningen er tekstilbarbermaskinen den beste bærbare stoffbarbermaskinen. Den lette designen gjør det enkelt for brukere å bruke under alle omstendigheter. Med ergonomisk design kan brukerne holde barbermaskinen komfortabelt og bruke regelmessig.


4.Produktdetaljer for Lint Ball Shaver Battery Lint Remover


Roterende Y-håndtak Design

90 graders roterbart håndtak, fleksibelt og tilpassbart til forskjellige håndholdningsvaner, ergonomisk design, lett å håndtere alle slags lo ball. Det fjerner mykt, lo, lo, bobler og overflatefeil uten å skade stoffet ditt.


Beskyttelsesdeksel og forskjellige størrelser på bikakehull

Beskyttelsesdeksel av rustfritt stål med høy tetthet, lett med stativ høyt trykk uten deformasjon, tre hullstørrelser, intelligent bueutforming, trygge og ikke skadede klær.

Sikkerhetsbeskyttelse og trygt selv rundt barn

Denne tekstilbarbermaskinen inkluderer en SIKKERLÅSmekanisme slik at bladene ikke kan rotere når dekselet er åpent eller løst. Sikker ved rengjøring eller også ved berøring av barn ved et uhell.

Stor kapasitet og enkel å rengjøre

anzoee lo-remover med gjennomsiktig beholder med stor kapasitet, ikke behov for hyppig demontering og trenger bare å åpne bladdekselet og bruke børsten til å rengjøre det.

Skarpe og slitesterke kniver og kan enkelt byttes ut

Den trebladede syklondesignen gjør at barberingen kan passe på klærne dypt og grundig for å fjerne fuzz på stoffet uten skader, skarpe og holdbare blader som varer i årevis og som er lett å bytte ut.5.Produktbruk av Lint Ball Shaver Battery Lint RemoverFOR HVERDAGSBRUK: Perfekt for rengjøring av klær, sengetøy og alle typer stoffmøbler.


6. FAQ


Spørsmål:det trenger et batteri eller ikke?

Svar:Ja, det krever 2 AA-batterier (ikke inkludert).


Spørsmål:Lett å rengjøre?

Svar:Ja den kommer med en liten børste for å rengjøre innsiden.


Spørsmål:Hva er bredden på bladområdet?

Svar:Metallskjærehodet er to inches i diameter.


Hot Tags: Lint Ball Shaver Battery Lint Remover, produsenter, leverandører, kjøp, fabrikk, engros, mote, tilpasset, laget i Kina, kvalitet, avansert, holdbar, sist solgt

Send forespørsel

Relaterte produkter