Hvordan bruker jeg frityrkokeren

- 2020-11-17-

Stekt mat er en veldig vanlig type mat i livet, stekt kylling, pommes frites, stekte deigpinner og så videre, for mat, jo mer søppel, jo høyere kalorier å spise, jo mer lykkelig. Men stekt mat er fortsatt veldig usunn ah, ofte spiser stekt mat vil la en person akselerere aldring, fedme, forårsake gastrointestinale sykdommer og så videre. Så fødselen til frityrkokeren, til vennene som liker å spise stekt mat, gir smak og helsefullhet. Som de vanlige elektriske apparater på kjøkkenet, med sine praktiske og enkle å bruke egenskapene til mindre lampesvart av det store antallet forbrukere velkommen.

Faktisk er "steking" av luftfryteren ikke egentlig stekt, men vedtar 360 ° spiral luft høyhastighets sirkulasjonsteknologi. Enkelt sagt, det er å erstatte den opprinnelige varme oljen i frityrkokeren med luft, og bruke konveksjonsoppvarmingsmetoden som ligner på den varme vinden fra solen for å danne en rask sirkulasjon av varmestrømmen i den lukkede gryten, slik at maten blir kokt. .


Så hvordan bruker du frityrkokeren?


Faktisk som et dumt kjøkkenutstyr. Frityrkokeren ble utviklet spesielt for nybegynnere på kjøkkenet som ikke kunne lage mat. Jeg tror at mange venner som ikke er flinke til å lage mat, den viktigste grunnen til å lage mat er at de ikke kan kontrollere varmen, men frityrkokeren vil ikke ha slike problemer! Nå er luftfryseren generelt mer intelligent, bruk av roterende eller berøringstype og temperaturkontrollknapp, du kan følge hjertet for å justere temperatur- og tidsinnstillingene. Du trenger bare å stille inn tid og temperatur i henhold til oppskriften, og så kan du gjøre andre ting, maskinen vil automatisk kutte av når den tid kommer. Videre trenger ikke intern termostatisk kontroll, syklisk oppvarming, mer jevn varmefordeling, ikke bekymre deg for å brenne. Og noen smarte luftfrysere er også utstyrt med APPS som kan gjøres med ett klikk, noe som gjør det veldig enkelt å komme i gang.


For å oppsummere er mange luftfrytere designet med avtakbare stekekurver, som direkte kan skille stekt olje fra mat for å oppnå effekten av å filtrere oljen. Trykk og trekk forsiktig ut av frityrkokeren for å fjerne mat uten å bekymre deg for å brenne hånden. Den indre pannen er enkel å rengjøre, og hele kokeprosessen er ganske enkel.