Hvordan bruke elektrisk dampstrykejern

- 2022-03-07-

1. Det første trinnet i den håndholdtedampstrykejerner å gi vanntanken vann, og lukke dampknappen over vanntanken for vann.

2, deretterdampstrykejerner drevet. Det bør tas for å ta hensyn til vannet. Etter at vannet er ferdig, slå av vanndekselet og tørk av vannet på overflaten av maskinen. Sett deretter inn strømforsyningen.


3, dette er det mest kritiske trinnet temperatur, med klokken for å mush opp finalen knappen til riktig utstyr, forskjellige gir temperaturer, må vi velge riktig temperatur i henhold til forskjellige stoffer.

4, varm deretter opp vannet, etter at arbeidsindikatoren er på, etter oppvarming til arbeidsindikatoren har temperaturen nådd den innstilte temperaturen. Skyv dampknappen fremover for å tilbakestille dampknappen. Fra det lille hullet på bunnplaten kan den strykes, og dampknappen kan slås av når dampen er nødvendig for å lukke dampfunksjonen.

Når suppen er over, er det nødvendig å huske at alt det gjenværende vannet er oppbrukt, og deretter justeres temperaturknappen til en high-end oppvarming. Når den indre fuktigheten er fordampet, slå av strømforsyningen og juster deretter temperaturknappen til laveste gir. Den er godt plassert på et tørt sted.