Type hjemmeskjønnhetsinstrument

- 2022-02-23-

Hva er typene hjemskjønnhetsinstrumenter?

1, mikrostrømskjønnhetsinstrument

Hvis kravet ditt er anti-aldring og ansikt, kan du velge mikrostrøms skjønnhetsinstrument, som hovedsakelig bruker svak strøm for å få huden til å passivt bevege seg, trene ansiktet som er vanskelig å trene, og spille rollen som ødem og flislegging, dette Når instrumentet brukes, bør det leses flere instruksjoner. Du kan ikke bruke pannen og øynene, vanligvis må du bruke glioplasma deg. Du kan se effekten av ansiktet ditt på kort tid.

2, ultralyd rensing instrument

Bor i et irriterende tåkekatastrofeområde, blir jeg renset av den daglige huden, jeg fikk også tittelen jordbær, som betyr at den vanlige rengjøringen fortsatt er på plass, og ultralydrenseinstrumentet er å bruke lufttrykk og ultralydbølger generert i vann for å rense huden. Dette er ikke bare lett å fjerne smuss i porene, men også en god hudpleieeffekt, som fremmer blodsirkulasjonen i ansiktet.

3, RF-etui

Prinsippet til RFskjønnhetsinstrumenter å stimulere kollagen regenerering gjennom radiofrekvensenergi, og dermed avsalking av rynker. Denne typen skjønnhetsinstrument er relativt høyere, men effekten er fortsatt åpenbar, men forbedrer også gapet og øynene i øyet, slik at huden ser fastere ut og gjenoppretter elastisiteten.